Αγγλικά

Αγγλικά > Παιδιά & Έφηβοι > Πιστοποιήσεις

Τμήματα προετοιμασίας εξετάσεων των μεγαλύτερων και διεθνώς αναγνωρισμένων φορέων πιστοποίησης γλωσσομάθειας με εγγυημένη επιτυχία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια σπουδών στο Rethink Education, οι μαθητές διατηρούν υψηλό επίπεδο γλωσσομάθειας μέσα από τη συνεχή ενασχόλησή τους με τη γλώσσα, κάνοντας τη διαδικασία της πιστοποίησης έναν πραγματοποιήσιμο στόχο και όχι μια μονότονη και αναγκαστική διαδικασία.

Οι πιστοποιήσεις έρχονται με απόλυτα φυσικό τρόπο ως μέρος του προγράμματος σπουδών, εστιάζοντας στις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία στις εξετάσεις και που οι μαθητές έχουν καλλιεργήσει και αποκτήσει κατά τα προηγούμενα έτη.

Ταυτόχρονα με τη μέθοδο της Rethink Education και τη συστηματική προετοιμασία όλων των δεξιοτήτων που απαιτούνται για τις πιστοποιήσεις της αγγλικής γλώσσας, όλα τα τμήματα προετοιμασίας εξετάσεων περιλαμβάνουν:

  • Πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις δεξιότητες της πιστοποίησης
  • Επιπλέον ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ χωρίς χρέωση
  • Virtual Classroom Exam Prep από Β2 επίπεδο και πάνω

ειδικά σχεδιασμένα επιτραπέζια παιχνίδια, θεατρικό παιχνίδι, διαδραστικό, μίμηση, τραγούδια, μουσικό κινητικό παιχνίδι, προσομοίωση μαγειρικής, παιδικά, ταινίες στα αγγλικά, χειροτεχνίες

Δώστε τη δυνατότητα στο παιδί σας να μεγαλώσει μέσα
σε ένα αγγλόφωνο περιβάλλον