Εκπαιδευτικά ταξίδια

Extra υπηρεσίες > Εκπαιδευτικά ταξίδια

Η Rethink Education, σε συνεργασία με το StudyTours, το μεγαλύτερο γραφείο εκπαιδευτικών ταξιδιών στην Ελλάδα, διοργανώνει το καλοκαίρι εκπαιδευτικές εκδρομές σε δημοφιλείς πόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής.

Για δυο εβδομάδες οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να εξασκήσουν συνεχώς τη γλώσσα, μέσα από μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά και έφηβους από 10 έως 17 ετών.

Τα μαθήματα πλαισιώνονται από ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων , δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να βρεθούν και να συνομιλήσουν με παιδιά από άλλες χώρες, να ανταλλάξουν ιδέες και να μάθουν για άλλες χώρες και πολιτισμούς.

Σε όλα τα εκπαιδευτικά ταξίδια, η διαμονή σε εντυπωσιακά κολλέγια ή μοντέρνα πανεπιστήμια παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια που απαιτείται από διεθνούς φορείς πιστοποίησης των συγκεκριμένων προγραμμάτων και ταυτόχρονα προσφέρεται στα παιδιά μια ανεπανάληπτη εμπειρία της καθημερινής ζωής σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού.

Πλήθος εκδρομών σε άλλες πόλεις της χώρας καθώς και ξεναγήσεις σε δημοφιλή αξιοθέατα, δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά τον πολιτισμό και της συνήθειες του λαού της χώρας της γλώσσας την οποία μαθαίνουν.