Ισπανικά

Ισπανικά > Παιδιά & Έφηβοι > Προετοιμασία για πανελλήνιες

Τα τμήματα προετοιμασίας για το ειδικό μάθημα των γαλλικών των Πανελληνίων Εξετάσεων απευθύνονται σε μαθητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στο ειδικό μάθημα και χρειάζονται βελτίωση του επιπέδου των γαλλικών τους, εξοικείωση με τη διαδικασία των εξετάσεων και εξάσκηση στις τεχνικές και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχή τους έκβαση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του προγράμματος είναι ο μαθητής να έχει επίπεδο τουλάχιστον B1 σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσών (Common European Framework).

Ισπανικά για παιδιά & έφηβους

Επιλέξτε ανάμεσα στα παιδικά ή εφηβικά προγράμματα ισπανικών για το παιδί σας και δώστε του την απαραίτητη βάση που χρειάζεται για έναν κόσμο γεμάτο μελλοντικές ευκαιρίες.

Μαθαίνοντας ισπανικά, μια από τις περισσότερο ομιλούμενες γλώσσες του κόσμου, το παιδί σας θα αποκτήσει πολύτιμα προσόντα από μικρή ηλικία καθώς θα μπορεί να επικοινωνεί σε μια από τις πιο όμορφες γλώσσες και με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.

  • Αποκλειστική χρήση της ισπανικής γλώσσας

  • Γνωριμία με την ισπανική κουλτούρα

  • Βιωματικός τρόπος εκμάθησης της γλώσσας

Όλο και περισσότεροι επιλέγουν τα ισπανικά ως τη βασική δεύτερη γλώσσα για τα παιδιά τους, αναγνωρίζοντας τα οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά μαθαίνοντας μια από τις πιο σημαντικές γλώσσες από μικρή ηλικία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες